Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μου και τα ειστήρια για τα μεγαθήρια (YES, YOU CAN)

Κατ'αρχή να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ΘΡΥΛΟ μου που για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ με έστειλε στα ουράνια!

Αλλά αυτή τη φορά το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πρέπει να το συγκεκριμενοποιήσω. Ναι, οι επιτυχίες (όπως και οι αποτυχίες άλλωστε) ανήκουν σε όλους όσους αποτελούν το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Σε άλλους σε μεγαλύτερο βαθμό, σε άλλους σε μικρότερο, αλλά ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ.

Σε αυτή την περίπτωση όμως θέλω προσωπικά να απευθύνω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους

  • Γιώργο Δώνη
  • Πρόδρομο Πετρίδη
  • Βάσο Ηλιάδη
  • Χάρη Φωτίου
και γενικά σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ομάδα που αποτελεί τη Διοίκηση και Τεχνικό τιμ του ΑΠΟΕΛ.

Τον Γιώργο Δώνη τον ευχαριστώ διότι με την άφιξή του στην ομάδα τού είχα ζητήσει να μας "ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ ΝΑ... ΓΚΑΖΩΝΕΙ".. και το έκανε.

Τους Πετρίδη-Ηλιάδη-Φωτίου και γενικά τη Διοίκηση διότι κάποια στιγμή πέρσι είχα απευθύνει απελπισμένη έκκληση "Κάποιος να σώσει τον ΑΠΟΕΛ μου!". Και το έκαναν. Τον έσωσαν από ένα πολύ άσχημα προδιαγραφόμενο μέλλον και τον επανέφεραν σε πορεία που οδηγήσει σε προϋποθέσεις για ένα ένδοξο μέλλον. Τον έσωσαν μέσα από άκρως αντίξοες συνθήκες.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Και φυσικά δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας. Διότι στο τέλος τέλος, αυτοί μετουσιώνουν όλα τα υπόλοιπα σε αποτέλεσμα. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!

Και τώρα στα εισιτήρια για τα ματς με τα μεγαθήρια της Ευρώπης. 

Το θέμα είναι απλό. Όπως σε όλες τις περιπτώσεις, όταν κοιτάξεις την ουσία ενός θέματος/προβλήματος τότε βλέπεις ότι η λύση είναι απλή και ξεκάθαρη.

Θέμα/Πρόβλημα 1: Υπάρχει τεράστια ζήτηση και μικρή προσφορά.
Λύση: Όπως συμβαίνει σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις, η τιμές ανεβαίνουν. Οικονομολόγους διαθέτει η ομάδα, ας βρουν την τιμή που καθορίζει η πιο πάνω φόρμουλα ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. Θέλεις κύριε ομονοιάτη ανορθωσιάτη αελίστα κλπ να έρθεις να δεις τον Μέσι; Κόπιασε! Αλλά θα πληρώσεις την τιμή που πρέπει.

Θέμα/Πρόβλημα 2: Διασφάλιση λογικών τιμών στους ΑΠΟΕΛίστες
Λύση: Υφιστάμενοι κάτοχοι season ΣΥΝ κάτοχοι season των 2 τελευταίων περιόδων (2011/12 και 2012/13) θα έχουν σημαντική έκπτωση (30-35%).
Σημ. 1 Η συμπερίληψη των κατόχων 2011/12 και 2012/13 διασφαλίζει ότι δεν θα θυματοποιηθούν όσοι λόγω οικονομικής κρίσης δεν έβγαλαν season πέρσι και φέτος.
Σημ. 2 Οι υπόλοιποι ΑΠΟΕΛίστες που ούτως ή άλλως έβλεπαν την ομάδα τους από TV το ίδιο θα κάνουν και τώρα. Το ΓΣΠ έχει όσες θέσεις έχει. Δεν πρόκειται να αυξηθούν ως διά μαγείας. Ούτως ή άλλως κάποιοι θα δουν τα ματς από την TV και το δίκαιο είναι να μείνουν εκτός γηπέδου (αφού σίγουρα κάποιοι θα μείνουν) αυτοί που δεν ήταν του γηπέδου έτσι και αλλιώς.

Απλά πράγματα. Και ξεκάθαρα. Και δίκαια.
  1. Βγάλτε πακέτα και για τους 3 αγώνες με βάση την πιο πάνω λογική. 
  2. Πουλήστε μεμονωμένα εισιτήρια (όσα μείνουν) σε ακόμα πιο ψηλές τιμές (πάντα προσφέροντας σημαντική έκπτωση στους κατόχους διαρκείας των τελευταίων 3 περιόδων (2011/12, 2012/13, 2014/15).
Και ΑΠΟΕΛ μου να θυμάσαι:

Το ποδόσφαιρο παίζεται με 11 παίκτες ανά ομάδα.
11 εκείνοι, 11 κι εσείς.
Μπορεί η ποδοσφαιρική τους αξία να είναι πολλαπλάσια της δικής σας, αλλά ΔΕΝ είναι Θεοί.
Ο ΑΠΟΕΛ του 2011/12 απέδειξε ότι ΜΠΟΡΕΙΤΕ να κάνετε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να παραμιλά.

Απλά, ΚΑΝΤΕ ΤΟ!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΓΚΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΥΓ Κατά καιρούς ασκώ κριτική, πάντα καλόπιστα, διότι έτσι είμαστε οι ΑΠΟΕΛίστες. Θέλουμε το τέλειο και μέχρι να το αποκτήσουμε, δηλαδή ποτέ, θα μουρμουρούμε, δηλαδή πάντα :) Ελπίζω η παρούσα Διοίκηση να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση στην κριτική απ΄ότι η προηγούμενη. Τα τελευταία χρόνια που εκφράζω τις απόψεις μου για τον ΑΠΟΕΛ και αυτά που τον αφορούν, επειδή το κάνω επώνυμα, έχω υποστεί πολλές και διάφορες συνέπειες. Δεν πειράζει. Γιατί.....

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ'ΖΗΣΑ ΠΛΑΪ ΣΟΥ, 
ΑΠΟΕΛΛΙΝ ΟΥΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙΝ ΣΟΥ!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου