Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Δύο μάχες που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κερδιθούν

Ζούμε ιστορικές στιγμές. Χιλιοειπωμένο μεν, αλλά τόσο μα τόσο πραγματικό. 

Τα πάντα βρίσκονται στο απώγειο: Η περηφάνια μας, η χαρά μας, η αυτοπεποίθησή μας, οι προσδοκίες μας, η παράνοιά μας, η ευγνωμοσύνη μας προς τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΠΟΕΛ. Το απόλυτο δηλαδή. Και ακόμα ΔΕΝ φτάσαμε στο Ζενίθ.

Οι προκλήσεις πολλές. Πολλές και φανταστικές. Δύο όμως είναι οι πιο σημαντικές, κατά την άποψή μου.


22ο Πρωτάθλημα. Το "μαγικό" νούμερο 22, ο αριθμός της φανέλας του Διονύση Χιώτη. 


ΑΥΤΟ το πρωτάθλημα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να βαφτεί πορτοκαλλί, περισσότερο ίσως από οποιοδήποτε προηγούμενο ή επόμενο.

Επιβάλλεται, και για πρώτη φορά, ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ. Εμείς ζήσαμε τέτοιες στιγμές (και ζούμε ακόμα), πήραμε τόσα πολλά, που θα ήταν ίσως προκλητικό να ζητήσουμε περισσότερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε ποτέ να κοιτάμε ψηλά, ψηλότερα, αλλά αυτή τη στιγμή ΠΡΕΠΕΙ να ξεχάσουμε για λίγο τα δικά μας "θέλω" για χάρη άλλων.

Για χάρη ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ, που έδωσαν ψυχή και αίμα, και τους αξίζει να καρπωθούν τα οφέλη της μεγάλης αυτής επιτυχίας τους. Να τα καρπωθούν ΟΙ ΙΔΙΟΙ, και όχι κάποιοι άλλοι, που θα βρουν πιο εύκολο δρόμο μπροστά τους χάρη στις υπερβάσεις και θαύματα που έκαναν ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.

Για χάρη ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, που είχε το "θράσος" και τη ΜΑΓΚΙΑ να ορθώσει ανάστημα και να υποτάξει "μεγάλους προπονηταράδες". ΔΕΝ αξίζει σε ΑΥΤΟΝ τον προπονητή να ηγείται ομάδας που θα καταλήξει σε οποιαδήποτε άλλη θέση εκτός από την ΠΡΩΤΗ στο Πρωτάθλημα Λαϊκής Τράπεζας.

Για χάρη ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ που πρέπει να της δοθεί η ευκαιρία να αποδείξει ότι ΔΕΝ είναι μια πυγολαμπίδα, αλλά μια ομάδα με ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.

Για χάρη των ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ που παρακαλούν και προσεύχονται για τον ΑΠΟΕΛ και θα ήθελαν να δουν την πρώην Σταχτοπούτα-νυν Πριγκήπισσα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ξανά και με την νέα σεζόν.

Για χάρη όλων αυτών, και όχι εμάς, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΤΟ 22ο.

Γι αυτό και πρέπει να αναλάβουμε δράση ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ. Το 22ο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ και να τους το χαρίσουμε. Τώρα, που μας χρειάζονται και απευθύνουν επανειλημμένες εκκλήσεις να πάμε να τους στηρίξουμε. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ να τους το αρνηθούμε!

Η ΜΑΧΗ ΖΩΗΣ του αδελφού μας Αυγουστίνου


Η μάχη που δίνει ο αδελφός Αυγουστίνος και την οποία δεν δίνει πλέον μόνος του, αλλά μαζί με τα χιλιάδες αδέλφια του. Εμάς, που έχουμε γίνει μια γροθιά και ορκιστήκαμε να διαλύσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ασθένεια που ταλαιπωρεί ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ.

Άλλωστε, ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ, η ομάδα της καρδιάς μας και της καρδιάς του ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ, έχει πλέον αποδείξει ότι ΜΕ ΠΙΣΤΗ, ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ "ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος.


Ζούμε ιστορικές, μεγάλες στιγμές. Και είναι στο χέρι μας να τις αξιοποιήσουμε για να ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΧΕΣ. 

Έχουμε την ευλογία ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ να ζούμε ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ. Ας το εκμεταλλευτούμε. 

Τώρα είναι η ώρα να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΛΩ και να ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΖΩΗ.


Ναι, ΜΠΟΡΟΥΜΕ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου