Τρίτη 17 Απριλίου 2012

CheckMate σε 5 κινήσεις: ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΩΤΗ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Έκλεισαν τα μικρόφωνα. Η πρώτη ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ΕΓΙΝΕ!


Το είχα ζητήσει στις 7/4/12, πριν το ματς με ανό (http://harascafe.blogspot.com/2012/04/blog-post_07.html?utm_source=BP_recent). Δεν πρόλαβα το κακό τότε. Ευτυχώς όμως, ο ΙΒΑΝ ΞΕΡΕΙ!

Το πράγμα είχε ξεφύγει. Φυσιολογικό αυτό μέχρι ενός σημείου, λαμβανομένης υπόψη της φανταστικής πορείας στο Champions League. Ο ΑΠΟΕΛ, ο Προπονητής του και οι Ποδοσφαιριστές του πουλούν. Και έχουμε και οικονομική κρίση. Άρα, ας τους ξεζουμίσουμε να βγάλουμε όσα πιο πολλά μπορούμε.

Κάποιοι όμως ξέφυγαν. Και ξέφυγαν αυτοί που στο χώρο των ΜΜΕ νοιώθουν πιο "δυνατοί", πιο "άτρωτοι". Είναι φυσικό, όταν νοιώθεις δυνατός, να μην κάνεις και μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσεις κάποιες ισορροπίες.

Τα έκλεισε τα μικρόφωνα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Και όσοι έτρεξαν να παραλληλίσουν αυτή την κίνηση με την αντίστοιχη του Ζοσέ Μουρίνιο, καλά έκαναν. SPECIAL ONE ο Μουρίνιο στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο; SPECIAL ONE και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Κυπριακό. Μήπως έχει κανείς αντίρρηση;;;

Αυτή όμως ΔΕΝ ήταν κίνηση εντυπωσιασμού, όπως μερικοί νομίζουν. Όπως και ΔΕΝ είναι κίνηση εντυπωσιασμού η αντίστοιχη του Ζοσέ Μουρίνιο. Και όσοι ερμηνεύουν (δημοσιογραφικά) ως τέτοια είτε τη μια είτε την άλλη, λυπούμαι να παρατηρήσω ότι βλέπουν τα πράγματα με πολύ επιφανειακό τρόπο και μάλλον δεν το'χουν το "σπορ". Τώρα βέβαια, θα μου πείτε, στην Κύπρο ζούμε. Και εδώ, ότι δηλώσεις είσαι. Σωστό κι αυτό.

Τι χρειάζονται οι διασκέψεις τύπου ΑΥΤΗ τη στιγμή; Τι μπορεί να μας πει ο Ιβάν τώρα πια που δεν γνωρίζουμε;

Τι χρειάζονται οι δηλώσεις και τα βίντεο των ποδοσφαιριστών μας ΑΥΤΗ τη στιγμή; Το μόνο που εξυπηρετούν είναι να αποπροσανατολίζονται από τον ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ.

Ο μόνος λόγος να συνέχιζε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τις διασκέψεις τύπου πλέον θα ήταν ως ένδειξη εκτίμησης προς τα ΜΜΕ, διευκολύνοντάς τους να κάνουν τη δουλειά τους.

Αφού όμως ορισμένα ΜΜΕ δεν τον σεβάστηκαν, γιατί να τους σεβαστεί αυτός; Ποιος αλήθεια έχει περισσότερη ανάγκη τον άλλο;

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έχουμε πληθώρα τρόπων να ενημερωνόμαστε για την ομάδα μας και τα νέα της. ΔΕΝ χρειαζόμαστε τα ΜΜΕ, ΔΕΝ χρειαζόμαστε κανένα να εκμεταλλεύεται την ομάδα μας.

Μπράβο ρε Αρχηγέ! Η πρώτη ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ έγινε. 

Η επόμενη θα γίνει την Κυριακή 22/4/12. 

Και θα ακολουθήσουν ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ.



4 σχόλια:

  1. Υπάρχει απαγόρευση να πάμε όλοι οργανωμένα ΕΞΩ από το γήπεδο;
    Θα μπορούσαμε εύκολα να βάλουμε 2-3 οθόνες να βλεπουμε τον αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ΄ότι γνωρίζω δεν επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων σε όλη την περιοχή του ΓΣΠ - ο χώρος θα αστυνομεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΕΙΣ δεν δικαιούται να απαγορεύσει την είσοδο σε ιδιωτική περιουσία πλην του ιδιοκτήτη. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ όλοι οι μεγαλοδικηγόροι/πολιτικάντηδες τάχα Αποελίστες (του καναπέ) τώρα που χρειάζεται η ομάδα τις υπηρεσίες τους; Με λίγη οργάνωση (προστασία δικαιώματος ελεύθερης διακίνησης, εγκατάσταση τηλεοράσεων/μικροφωνικής, αποτροπή χρήσης πυρσών κλπ για να μην δίνουμε τροφή για κατηγορίες), θα είχαμε μαζέψει μερικές χιλιάδες έξω από το γήπεδο και είμαι σίγουρος ότι θα ήταν η αρχή του τέλους για αυτού του είδους τις τιμωρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα η άποψή σου. Εισηγούμαι να καταγράψεις την εισήγησή σου και να τη στείλεις στο esi@apoel.net για δημοσίευση στη στήλη "Εσύ το είπες", η οποία έχει πάρα πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα (και από άτομα της Εταιρείας και του ΔΣ του ΑΠΟΕΛ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή