Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

To ζήτησαν, ΕΓΙΝΕ! (Η άλλη διάσταση)


Οι εκκλήσεις ήταν πολλές και έντονες. Ο Ιβάν το ζήτησε δύο φορές κατά τη διάσκεψη μετά το παιχνίδι με Λυόν στο ΓΣΠ, οι ποδοσφαιριστές μας με δηλώσεις στα ΜΜΕ και αναρτήσεις στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήταν σαφές ότι μας χρειάζονταν. Και ΕΙΝΑΙ σαφές ότι ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ δίπλα τους ΣΤΑΘΕΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.


Το εγχείρημα χθες στέφθηκε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Ούτε οι πιο αισιόδοξοι δεν περιμέναμε να βρεθούν 18.000 ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ στο γήπεδο, μέρα Δευτέρα, με καιρό όχι και πολύ καλό (ευτυχώς, πολύ καλύτερο απ΄ότι περιμέναμε).

Η συγκίνηση ήταν πραγματικά μεγάλη όταν, φθάνοντας στο ΓΣΠ, αντίκρυσα ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ. Καθυστερήσαμε λόγω μεγάλης κίνησης στους δρόμους, φθάσαμε στις 19:05, και ο κόσμος έξω από το στάδιο ήταν ένα ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ. Δεν μπορούσες σχεδόν να περπατήσεις. Στα εκδοτήρια ουρές.

Μέσα στο γήπεδο, οι κερκίδες ΚΑΤΑΜΕΣΤΕΣ. Και οι τρεις. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Και όμως, ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΟ!

Άντρες, γυναίκες, νέοι, ηλικιωμένοι, παιδάκια, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ!

Το ζήτησαν, το προωθήσαμε, ΠΕΤΥΧΕ!

Αλλά το πρωτάθλημα ΔΕΝ τέλειωσε. Στην ουσία, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.

Ακολουθούν 8 ΚΡΙΣΙΜΑ παιχνίδια. Παιχνίδια που θα κρίνουν τον Πρωταθλητή.

Και ρωτώ:

Πόσο εύκολο είναι σήμερα για τον μέσο Κύπριο οικογενειάρχη να δώσει 50, 80, 100 ευρώ για να φέρει την οικογένεια στο γήπεδο; Ήταν όμορφο, ήταν μαγικό, αλλά πόσο εφικτό είναι να επαναληφθεί με κανονικό εισιτήριο;

Δυστυχώς, για πολλούς σήμερα, ακόμα και 20 ευρώ είναι ποσό υπολογίσιμο. Πόσο μάλλον 80-100.

Η ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΦΑΝΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Ποιος αλήθεια πιστεύει ότι χθες οι ποδοσφαιριστές μας θα είχαν την ίδια απόδοση σε ένα ΓΣΠ κατά 1/4 γεμάτο (με τους συνήθεις 5000-6000);

Είχαν φτερά στα πόδια χθες. Το βλέπαμε και ΔΕΝ το πιστεύαμε. Λες και προέρχονταν από 15ήμερο ξεκούρασης! Λες και τα 120' της Τετάρτης δεν υπήρξαν ποτέ.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

Αλλά οι συνθήκες είναι δύσκολες. Και γίνονται δυσκολότερες. Καθημερινά όλο και περισσότερες οικογένειες βλέπουν μέλη τους να εισέρχονται στον εφιάλτη της ανεργίας. Μια σκληρή πραγματικότητα, αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Δυστυχώς, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ να επαναληφθεί το χθεσινό με εισιτήριο των 17-20 ευρώ.

Τι κάνουμε λοιπόν;

Απευθύνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ στη Διοίκηση να βοηθήσει τον κόσμο που τόσο τον χρειάζεται η ομάδα ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ (4).

Η ομάδα έφερε εκατομμύρια στα ταμεία. Και αυτή τη στιγμή οι ποδοσφαιριστές μας ΔΕΝ χρειάζονται χρήματα, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΛΑΪ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ όταν τα πόδια βαραίνουν και η συγκέντρωση αρχίζει να χάνεται.

Ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. Αλλά, εκ των πραγμάτων, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Ο οικογενειάρχης με τα 2 και 3 παιδιά, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να υποστεί το κόστος. Όσο κι αν το θέλει.

Βοηθείστε τον κόσμο σας να κάνει τα παιχνίδια που έμειναν ΓΙΟΡΤΗ. Το χειροκρότημα δεδομένο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Είμασταν εκεί χθες, ως το τέλος, ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ στη νίκη, αλλά είμασταν έτοιμοι να τους χειροκροτήσουμε ακόμα και χωρίς αυτήν.

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΜΟΝΑ.

ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ, ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ.

Η μάχη θα δοθεί ως το τέλος. Δημιουργείστε τις συνθήκες Η ΜΑΧΗ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Σκεφτείτε το. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

Διαβάστε επίσης: Το ζήτησε ο Αρχηγός. Το ζήτησαν οι Παικτούρες μας. http://harascafe.blogspot.com/2012/03/blog-post_1627.html?utm_source=BP_recent





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου