Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Next Season's APOEL Nicosia.....

Άρχισαν να ψάχνουν τον επόμενο που θα κάνει το ποδοσφαιρικό θαύμα.
http://bleacherreport.com/articles/1139555-uefa-champions-league-7-sides-that-could-be-next-seasons-apoel-nicosia
Κάποιος να τους πει να μην ψάχνουν άδικα. Διότι........

The next Season's APOEL Nicosia... will be APOEL NICOSIA AGAIN!!



Πέραν αυτού όμως, όταν καταφέρει άλλη ομάδα να ξεκινήσει από το 2ο προκριματικό και να φθάσει στους 8, τότε να ξαναμιλήσουμε. Γι αυτό και είναι άκυρο το συγκεκριμένο άρθρο της UEFA. Διότι αναφέρει ομάδες ως πιθανούς "διαδόχους" που, λόγω βαθμολογίας των χωρών τους, δεν ξεκινούν από τόσο πίσω (π.χ. Ολυμπιακός Πειραιώς).

Είναι γεγονός ότι η Ευρώπη (και όχι μόνο) πιστεύει πως η πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Champions League ήταν απλά μια φωτοβολίδα, που άναψε, έλαμψε, θάμπωσε, και μετά έσβησε.

Δεν τους αδικώ, ΔΕΝ γνωρίζουν αυτοί ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ. Δεν γνωρίζουν αυτοί το ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ.

Νομίζουν ότι η πορεία αυτή ήταν τυχαία και ξαφνική. Κάνουν, όμως, μεγάλο λάθος.

Αν κοιτάξει κάποιος πίσω στο 2009, την πρώτη παρουσία του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους, και δει μετά τις κινήσεις που έγιναν απ΄εκεί και πέρα, θα καταλάβει ότι υπήρξε πλάνο, συνέπεια και συνέχεια. Δεν ήταν φωτοβολίδα η φετεινή πορεία στο Champions League. Ήταν αποτέλεσμα οράματος, πίστης, σκληρής δουλειάς, σωστής φιλοσοφίας.

Αν λοιπόν παραμείνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον ΑΠΟΕΛ (και θα ήταν κρίμα να φύγει τώρα, και για τον ΑΠΟΕΛ, την ομάδα που αυτός δημιούργησε, αλλά και για τον ίδιο), τότε το ΟΡΑΜΑ, η ΠΙΣΤΗ, η ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ και η ΣΩΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ όχι μόνο θα διατηρηθούν, αλλά θα ενισχυθούν περαιτέρω από ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και την ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Γι αυτό, αγαπητή Ευρώπη, ΜΗΝ ψάχνεις το "διάδοχο". 

Γι αυτό, αγαπημένε μου Ιβάν, ΜΕΙΝΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ σ'αυτούς που νομίζουν ότι αυτό που κατάφερες ήταν τυχαίο.

Γι αυτό, ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!

1 σχόλιο: