Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Η "κατάθεση" ενός οπαδού που γνωρίζει "εκ των έσω"



Η άλλη άποψη...
Η άποψη ενός οπαδού που υποστηρίζει ότι γνωρίζει πράγματα εκ των έσω.
Την παραθέτω εδώ αυτούσια. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Σημ.  Έχω τα στοιχεία του συγγραφέα, καθώς και αυτά των πηγών του. Εννοείται βέβαια ότι δεν πρόκειται να τα αποκαλύψω, εκτός αν συγκατετεθεί ο ίδιος σε κάτι τέτοιο. Προς το παρόν μου ζήτησε να κρατήσω την ανωνυμία του, και του ίδιου αλλά και των πηγών του, και φυσικά θα το σεβαστώ απόλυτα.

"Αγαπητοί ΑΠΟΕλίστες, ΟΠΑΔΟΙ του περήφανου αυτού Ιστορικού σωματείου, 
με  λύπη μου εδώ και καιρό διαβάζω πολλά για το ΑΠΟΕΛ και ιδιαίτερα για τον Ιβάν και τους παίχτες. Σπάνια όμως βλέπω να κρίνουν αυστηρά τη διοίκηση κάποιοι όσο θα έπρεπε κατ' εμένα τουλάχιστον. 
Πέρσι ζήσαμε μεγάλες στιγμές ως οπαδοί της πιο ιστορικής και ΜΕΓΑΛΗΣ ομάδας που έβγαλε ποτέ ο Ελληνισμός της Κύπρου. Σε μια εποχή όπου όλα γύρω μας έχουν ισοπεδωθεί από τα όσα κακά συμβαίνουν στον τόπο μας, το ΑΠΟΕΛ στάθηκε στο ύψος του καταφέρνοντας να ζήσουμε μαζί του στιγμές απίστευτες. 
Όλα αυτά όμως δυστυχώς μέχρι πέρυσι. 
Μετά λύπης μου φέτος βλέπω να γινόμαστε θεατές σε ένα έργο ακατάλληλο για καρδιακούς και νευρικούς. Αλλά το χειρότερο δεν είναι ότι το ΑΠΟΕΛ έμεινε αρκετά πίσω από τους στόχους του αλλά ότι οι οπαδοί μας ξεχνούν και ζουν σε μια άγνοια.
Αλήθεια, πόσοι από εσάς ξέρετε τα πραγματικά γεγονότα μεταξύ Ιβάν και Σολάρι
Πόσοι απο εσάς ξέρετε τι συνέβει ανάμεσα στο Ζόρζε τον Ιβάν και την εταιρεία
Πόσοι άραγε ξέρετε το λόγο παραμονής του Χιώτη στην ομάδα που παιζόταν ως την τελευταία στιγμή? 
Πόσοι ξέρετε τι έκανε ο Ιβάν σε αυτά τα χρόνια παραμονής του στην Ομάδα μας? 
Μάλλον ελάχιστοι και όσοι γνωρίζουν δεν μιλάνε.
Να πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή. 
Μήνες τώρα ακούμε τη διοίκηση μας να μας λένε συνεχώς ότι Κύριος και Αυτοκράτορας στον Αρχάγγελο είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Για ότι συμβαίνει μέσα στον Αρχάγγελο είναι αποκλειστική υπευθυνότητα του Ιβάν. Είναι όμως αλήθεια? 
Καταρχάς η αποχώρηση Κυριακίδη, ενός ανθρώπου που προσπάθησε να βοηθήσει το ΑΠΟΕΛ γιατί το ένιωθε οικογένεια του. Κι όμως θεωρείτε τυχέο που έφυγε στα μέσα της χρονιάς? Που ενώ το ΑΠΟΕΛ πετούσε έφυγε? Κι όμως ο Κυριακίδης αν τον ρωτήσουμε θα μας πει ότι ησύχασε το κεφάλι του. 
Επίσης καιρό τώρα ακούγαμε για την κόντρα Ιβάν και Τάνο. Κι όμως ο Σολάρι ήξερε απο πέρυσι ότι ο Ιβάν δεν τον ήθελε, του το είπε ο ίδιος, αλλά η Διοίκηση και ΠΑΛΙ για να μη χάσει τα λεφτουδάκια της δεν έκανε τη χάρη στον Ιβάν να φύγει αλλά τον άφησαν εκεί. 
Έπειτα η μη ανανέωση του Χιώτη που παρολίγο να μας φύγει. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ και ΠΑΛΙ η διοίκηση τα έκανε μαντάρα μιας και δεν ήθελε να μείνει. Οι λόγοι παραμονής του είναι ο κόσμος της ομάδας ΚΑΙ Ο ΙΒΑΝ, ναι ο Ιβάν, που όπως πίστεψε όταν τον έφερε έτσι και τη δεδομένη μεταγραφική ώρα τον πίστεψε γιατί ήξερε την αξία του. 
Επίσης η διοίκηση και εδώ πήγε να τα κάνει όλα μαντάρα. Ξέρετε τι έγινε στη περίπτωση Ζόρζε? Ο άνθρωπος  ήξερε από καιρό πως η διοίκηση δεν θα του το ανανέωνε και ρωτούσε συνεχώς μη απαντώντας του κανείς. Και ΠΑΛΙ η διοίκηση στη μέση. Σημειώστε ότι, την ημέρα που έφευγε από τον Αρχάγγελο, ο Ζορζ ΕΚΛΑΙΓΕ!
ΧΤΕΣ ακούσαμε άλλα από τον Ιβάν, άλλα έγραψαν κάποιοι απλά για τα κλικ και τα like
O Ιβάν είναι περικυκλωμένος απο τους διοικούντες που αντί να τον στηρίζουν τον βάζουνε μπροστά ΠΑΝΤΑ
Αλήθεια γιατί δεν βγαίνει πια ο Πανίκος να μιλήσει? Δεν θέλει? Όχι. Απλά οι της διοίκησης νομίζουν πως ο Ιβάν μπορεί να τα κάνει όλα. Αλλά ταυτόχρονα τον έχουν καθηλώσει και ανήμπορος πια, επειδή έμαθε να είναι περίφανος, ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕΙ.
ΑΝΤΙ λοιπόν να κατηγορούμε τον Ιβάν, ας σκεφτούμε τι έκανε στα χρόνια που είναι διοίκηση αυτό το συμβούλιο εκτός απο το να χαίρεται τους καρπούς της επιτυχίας μας χάρη στον ΙΒΑΝ και τους παίχτες.
ΕΙΧΑΜΕ την ευκαιρία να κτίσουμε το δικό μας γήπεδο αλλά όχι, θέλει προπονητικό ο πρόεδρος. 
Λεφτά δεν έχουμε γι αυτό ας μην εκδίδουμε παιδικά. 
ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ. 
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. 
ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΑ...
...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Κ Υ Ρ Ι Ο Σ. 
ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΨΗΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ.
ΑΠΟΕΛ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ. 
ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ !!!"

3 σχόλια:

  1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙ? ΦΤΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ !!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ !!!! ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ,ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ. Ο ΤΑΔΕ ΕΚΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΤΣΙ !!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΥΦΛΟΜΥΓΑ ???? ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ??? ΙΣΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ SITES ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ!! ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΚΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν λέει "εκ των έσω" φαντάζομαι σημαίνει άτομα που εργάζονται στο ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι εύκολο να βγουν να μιλήσουν ανοιχτά. Και δεν ξέρουμε αν ισχύουν αυτά όλα. Άλλοι λένε και υποστηρίζουν ότι όλα όσα γίνονται και αφορούν την ομάδα είναι αποφάσεις του Ιβάν και μόνο. Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή