Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Αναγέννηση 1 - 2 ΑΠΟΕΛ: Το ματς με μια ματιά


Χιώτης-Πούρσα: ίσως να είναι ακόμα επηρεασμένοι ψυχολογικά/πνευματικά από τη συναισθηματική υπερφόρτιση του επαναληπτικού με Λυόν. Πιθανόν η επιλογή Πάρντο-Σολωμού να ήταν πιο συνετή.


Μεσοεπιθετική γραμμή: Απίστετοι αυτοματισμοί και μαγικές κάθετες, καθαρή ένδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις. Πολύ ενθαρρυντική εικόνα για τη δύσκολη συνέχεια.

Τελικές/γκολ: Χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια. Χθες δεν στοίχισε τελικά, αλλά θα έρθει η ώρα που θα το πληρώσουμε.

Αϊλτον Αλμέϊδα: Έκαμε παπάδες στο γήπεδο χθες, και εντούτοις κατάφερε να χάσει τα άχαστα. Ίσως η αλλαγή στο στυλ παιχνιδιού του (πιο ομαδικός από προηγούμενα παιχνίδια) να απαιτούσε από τον ίδιο να είναι συγκεντρωμένος στο φουλ συνεχώς, πράγμα που του στέρησε την απόλυτη συγκέντρωση στο τέλειωμα των φάσεων. Αυτό είναι καθαρά προσωπική εικασία.

Εστεμπάν Σολάρι: Απλά, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. Όχι μόνο για χθες, αλλά για όλα τα παιχνίδια του τελευταίου μήνα. Είναι φανερό ότι έχει πλέον αφομοιωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και αυτό τον βοήθησε σε τεράστιο βαθμό.

Μαρσίνιο: Εξαιρετικός αλλά... το γκολ δεν είναι και το δυνατό του σημείο.

Μαρσέλο Ολιβέϊρα: Επιβάλλεται να μείνει εκτός 11άδας για λίγο καιρό, για να φέρει τα "μίλια" του. Δυστυχώς, αποτελεί πλέον στοιχείο άγχους στην αμυντική γραμμή.

Ιβάν Τρισκόσκι: Όχι και στα καλύτερά του, αλλά είναι ανάμεσα σ'αυτούς που κράτησαν την ομάδα ζωντανή όταν παίκτες-κλειδιά ήταν ντεφορμέ ή απουσίαζαν λόγω τραυματισμού. Δικαιούται κι αυτός το ντεφορμάρισμά του.

Διαχείριση του ρόστερ: Προφυλάχθηκαν όλοι όσοι βρίσκονται στο όριο των καρτών (Ζορζ, Μπόα, Μοράις). Και ο Ολιβέιρα βρίσκεται στο όριο αλλά δεν υπήρχε άλλη επιλογή με τους άλλους τρεις εκτός. Το ίδιο και ο Σολάρι, ο οποίος δεν πιστεύω να χρησιμοποιείτο αν δεν ερχόταν το παιχνίδι ανάποδα.

Σύστημα παιχνιδιού: Πιθανόν σε τέτοια παιχνίδια το σύστημα που βολεύει την ομάδα να είναι το 4-4-2. Νοουμένου όμως ότι έπρεπε να προστατευθεί ο Σολάρι, και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Τρισκό αποδίδει καλύτερα στα άκρα, ίσως και να μην υπήρχε άλλη επιλογή.

Highlight: Επιτέλους ο Μοράις στον πάγκο ΧΩΡΙΣ να είναι τιμωρημένος λόγω καρτών!!!!

Συμπέρασμα: ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΓΚΑΖΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου