Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Τα τείχη του ΓΣΠ είναι ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ!


Ακόμα ένα ντέρμπι στη διαδικασία των πλέϋ οφς  και οι πύλες του ΓΣΠ πάλι κλειστές. Και εμείς, η ψυχή της ομάδας μας σε τόσο κρίσιμη στιγμή, ΠΑΛΙ απ΄έξω. Έξω από τα τείχη.


Η ομάδα προέρχεται από το δυσκολότερο αγώνα που έδωσε ποτέ στην ιστορία της. Η ψυχική και σωματική υπερπροσπάθεια ήταν φανερή. Η ψυχική και σωματική καταπόνιση φυσιολογική και αναμενόμενη. Οι απώλειες σημαντικές και σοβαρές. Η προσπάθεια επαναφοράς στην πραγματικότητα μετά από 8 και βάλε μήνες ονείρου, άνιση μάχη.

Εδώ χρειάζονταν οι Λεβέντες μας εμάς, τους οπαδούς τους. Να πάρουμε την μπάλα στα δικά μας πόδια και να παίξουμε γι αυτούς. Να τους δώσουμε πίσω όση δύναμη κατανάλωσαν μέχρι τώρα, να αναπληρώσουμε τις απώλειες, να συμπληρώσουμε το επίπεδο συγκέντρωσης, να μεταφέρουμε το δικό μας πάθος στα πόδια τους, τη δική μας πίστη και δύναμη στην ψυχή τους.

Και όμως. Μας έκλεισαν έξω από τα τείχη. Και οι Λεβέντες μας θα είναι μόνοι τους. Κανένα στήριγμα, καμιά ενίσχυση. Ότι καταφέρουν να επιστρατεύσουν οι ίδιοι, ακόμα μια φορά. Να κάνουν ακόμα μια υπέρβαση. Να νικήσουν ακόμα ένα "δαίμονα". Ένα "δαίμονα" που προέρχεται εκ των έσω αυτή τη φορά.

Και ναι, θα είναι μόνοι τους.

Ξέρετε κάτι όμως; Εγώ λέω ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

Μπορεί να έκλεισαν τα κορμιά μας εκτός των τειχών, τα κορμιά 10.000-11.000 οπαδών, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κλείσουν εκτός τις ψυχές εκατοντάδων χιλιάδων, τη θετική μας σκέψη, την απίστευτη ενέργεια που μόνο εμείς ξέρουμε πως να μεταδίδουμε.

Σκεφτείτε το. Όταν οι ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ είναι στα τσιμέντα, οι υπόλοιποι που μένουν εκτός των τειχών νοιώθουν μια ασφάλεια, μια σιγουριά, ότι ο 12ος είναι εκεί, και θα καθαρίσει όταν χρειαστεί. Τώρα όμως, τώρα που έκλεισαν τον 12ο εκτός των τειχών, σε μια ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ απ΄όλες τις απόψεις, τώρα, στα πολύ δύσκολα, που βρεθήκαμε ΟΛΟΙ εκτός, θα γίνουμε ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΛΑΒΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ η οποία με τον ένα ή άλλο τρόπο, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.

Μπορούμε να το κάνουμε. Και στο κάτω κάτω, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΒΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ και να την μεταφέρουμε στους Λεβέντες μας.

Μας χρειάζονται.

Τους το χρωστάμε.

Και ναι, είναι ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ τα τείχη του ΓΣΠ για να κλείσουν εκτός ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΒΑ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου