Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Λεβέντες, ΧΡΩΣΤΑΤΕ!


Μπορεί να σας ακούγεται λίγο "too much", αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Χρωστάτε ακόμα. Sorry, αλλά ήρθε η ώρα να ξοφλήσετε τα χρέη σας.


Χρωστάτε.....

.... ΠΡΩΤΑ στους εαυτούς σας! Είναι κρίμα να εκμεταλλευτούν άλλοι τους καρπούς των δικών ΣΑΣ κόπων. Το όφελος που ΕΣΕΙΣ εξασφαλίσατε με ψυχή και ιδρώτα. Με συνεχείς υπερβάσεις.

.... στους συμπαίκτες σας! Ακόμα κι αν κάποιοι από σας πιστεύετε ότι δεν θα είστε στον ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος της τρέχουσας περιόδου, το χρωστάτε στους συμπαίκτες σας που συνέβαλαν για να εξασφαλίσετε μια καλή μεταγραφή. Κανένας από σας δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή την πορεία χωρίς τη συνεισφορά ΟΛΩΝ των άλλων.

.... στον ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ! Που σας έδωσε την ευκαιρία να βρεθείτε εκεί που για χρόνια ονειρευόσασταν. Που σας οδήγησε εκεί που ίσως δεν ξαναβρεθείτε. ΔΕΝ αξίζει σε ΑΥΤΟΝ τον προπονητή να ηγείται ομάδας που φέτος, στην ονειρική χρονιά της, θα τερματίσει σε οποιαδήποτε άλλη θέση εκτός από την ΠΡΩΤΗ στο πρωτάθλημα Λαϊκής Τράπεζας.

.... στους ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ οπαδούς σας. Που ήταν πάντα εκεί, πάντα κοντά, πάντα δυνατοί, πάντα ανίκητοι, και σας έδωσαν αυτό το έξτρα κάτι που χρειαζόσασταν για να κάνετε όλες αυτές τις υπερβάσεις. ΔΕΝ τους αξίζει να κλείσουν τη χρονιά με απογοήτευση.

.... στην ΙΔΕΑ ΑΠΟΕΛ που υπηρετείτε, σ'αυτή την ΙΔΕΑ που σας μπόλιασε με την απαραίτητη δύναμη και ψυχή για να πετύχετε αυτά που πετύχατε. Και που στις προηγούμενες ομάδες σας απλά ΔΕΝ τα καταφέρατε.

.... στην ΙΣΤΟΡΙΑ. Που περιμένει να κλείσει το κεφάλαιο της περιόδου 2011-2012 γράφοντας το ΧΡΥΣΟ HAPPY END.

Ναι, Λεβέντες μου. Χρωστάτε. Και πρέπει να παίξετε ρέστα. 

Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα για μας. Μέχρι τώρα είχαμε ως στόχο να κρατηθούμε κοντά στην κορυφή, ενώ παράλληλα κατακτούσαμε την Ευρώπη. Και τα πετύχαμε και τα δύο. Και κοντά στην κορυφή είμαστε, και την Ευρώπη κάναμε "δική μας".

Καλό Πρωτάθλημα λοιπόν Λεβέντες. Κι εμείς, εντός ή εκτός γηπέδων, ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. Έχουμε το μαγικό τρόπο να το κάνουμε, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Κι εσείς, έχετε την ανωτερότητα να επιβληθείτε. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

Καλό Πρωτάθλημα να έχουμε!

ΥΓ Κερδίστε το και αφιερώστε τον στον Μαρσέλο Ολιβέϊρα. Αντισταθμίστε τη μεγάλη του ατυχία χαρίζοντάς του μια μεγάλη χαρά. Μπορεί αυτό να συνέβαινε σε σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου