Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Αρνητική "παράδοση"; Εμείς θα πούμε... ΝΟ!

Ανάμεσα στα πολλά που λέγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες, εξέχουσα θέση έχουν τα σχόλια περί της "αρνητικής φετεινής παράδοσης" στα ματς με αελ. Τέσσερα ματς λένε, καμία νίκη λένε, κανένα γκολ επίσης λένε (και τονίζουν).

Φέτος όμως, όπως επισημάνθηκε πολλές φορές από τα ΜΜΕ, έχουν καταρριφθεί πολλές "παραδόσεις", τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Και από τον ΑΠΟΕΛ, και από άλλες ομάδες.
Κάθε αγώνας γίνεται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και δεδομένα. Και αυτά σπάνια είναι τα ίδια. Άρα, τι σημαίνει "αρνητική παράδοση"; Στο κάτω κάτω, και η αελ μέχρι το 2011 είχε αρνητική παράδοση στο ΓΣΠ. Και την έσπασε. ΔΥΟ φορές.

Τώρα είναι η δική μας σειρά. Δημιουργήθηκε "αρνητική παράδοση" σε αυτή τη σεζόν όσον αφορά τα παιχνίδια με αελ; Ωραία. Καιρός να τη σπάσουμε λοιπόν. ΔΥΟ φορές.

Και επειδή, μετά τη νίκη μας την ερχόμενη Κυριακή, θα αρχίσουν τα περί "αρνητικής παράδοσης στο ΠΑΠ", δηλώνω από τώρα ότι τα πιο πάνω ισχύουν ΚΑΙ γι αυτή την περίπτωση.

Ο κάθε ένας κάνει τη δουλειά του. Και αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν μια συγκεκριμένη περιρρέουσα ατμόσφαιρα εννοείται ότι θα επικεντρωθούν στα "αρνητικά δεδομένα" και τις "αντικειμενικές δυσκολίες" της ανατροπής. Πετυχαίνοντας, είτε εσκεμμένα, είτε απλά επειδή νοιώθουν την ανάγκη να επισημάνουν τους κινδύνους, να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα σκέψης.

Εμείς, οι ΑΠΟΕΛίστες, δεν μασάμε όμως. Θα επικεντρωθούμε στα ΘΕΤΙΚΑ και θα απορρίψουμε κάθε αρνητικό τρόπο σκέψης.

Έχουμε ΟΜΑΔΑΡΑ με δεδομένη ποιοτική υπεροχή.

Έχουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ που έχει κάμει τσεκ ματ ξανά και ξανά σε προπονητές περιοπής.

Έχουμε ΨΥΧΗ UNLIMITED η οποία δεν μασά από "αρνητικές παραδόσεις".

Αρνητική "παράδοση";;; Και λοιπόν;;;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου