Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Πρόβλεψη: Οι εκλεκτοί του Ιβάν στις 19/7/2012

Έμειναν 4 μέρες και οι ώρες δεν περνούν! Η αγωνία στο κόκκινο (και η ζέστη επίσης)... και το μυαλό στον ΑΠΟΕΛ. ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ!

Για να περάσει λίγο η ώρα λοιπόν, προσπάθησα να μπω στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (λέμε τώρα) και να προβλέψω την 11άδα της 19/7/2012.

Ας δούμε το σκεπτικό μου για την κάθε επιλογή:


Τερματοφύλακας: Θεωρώ ότι Χιώτης και Πάρντο έχουν ίσες πιθανότητες για τον 1ο επίσημο αγώνα, αλλά κάτι μου λέει ότι φέτος θα δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στον Πάρντο. Θα δείξει.

Δεξί μπακ: Αναμένω ότι ο Ιβάν θα μείνει πιστός στη μέχρι τώρα τακτική του, δηλαδή να ξεκινά τα πρώτα Ευρωπαϊκά με ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα την προηγούμενη περίοδο (όπου αυτό είναι εφαρμόσιμο). Γι αυτό το λόγο δίνω προβάδισμα στον Άθω Σολωμού.

Κεντρικοί Αμυντικοί: Δύο ενεργούς έχουμε, Αρίτθ Μπόρδα και Ζουέλα, και οι δύο νέοι, άρα δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Δεν συμμερίζομαι την άποψη κάποιων ότι θα προτιμηθεί ο Νούνο Μοράϊς αντί του Αρίτθ Μπόρδα.

Αριστερό Μπακ: Νεκτάριος Αλεξάνδρου (χρειάζεται σχόλιο;)

Αμυντικό Χαφ: Νούνο Μοράϊς οε οε οε, ο οποίος θα τοποθετηθεί μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς και θα έχει και ρόλο ενίσχυσής τους.

Μεσαία Γραμμή: Δεξιά Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης (ασυζητιτί), κέντρο Έλιο Πίντο, αριστερά Γκουστάβο Μαντούκα. Κάποιοι μιλούν για Στάθη Αλωνεύτη στην 11άδα. Δεν το θεωρώ πιθανό, πάντα λαμβάνοντας υπόψη την πάγια τακτική του Ιβάν να ξεκινά τους πρώτους αγώνες με ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα την προηγούμενη περίοδο.

Επιτελικός Μέσος: Σελίμ Μπενασούρ

Επιθετικός: Αϊλτον

Αυτή είναι η πρόβλεψή μου, και την καταθέτω. Κατά πάσα πιθανότητα ο Ιβάν θα με βγάλει κατά 50% εκτός τόπου και χρόνου χαχαχα

Όπως και νά'χει, όποιοι και να επιλεγούν.....

ΜΑΓΚΕΣ, ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!

ΥΓ Θα χαρώ να ακούσω τα σχόλιά σας για την πιο πάνω πρόβλεψη και τις δικές σας σκέψεις για κάποιες,  ή όλες τις θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου