Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Πορωθείτε για το ντέρμπι, για να πορωθούν και οι ποδοσφαιριστές μας!


Ακούω και διαβάζω διάφορα, και το γενικό κλίμα είναι σαφές: οι χόχοι ζουν και αναπνέουν για το ντέρμπι της Παρασκευής, εμείς ζούμε και αναπνέουμε για ένα εισιτήριο για το ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ.


Το σημερινό κείμενο "Εισιτήρια ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ: και ήταν τόσο απλό!" (http://harascafe.blogspot.com/2012/03/blog-post_19.html) ανέβηκε στη 2η θέση του ΤΟΡ10 δημοφιλέστερων αναρτήσεων μέσα σε λίγες μόνο ώρες! Για να δούμε πώς θα τα πάει αυτό το κείμενο, που αναφέρεται στο ντέρμπι.

Ο Ιβάν σήμερα έκλεισε τις πόρτες σε ξένους δημοσιογράφους που ήθελαν να πάρουν συνεντεύξεις από τους ποδοσφαιριστές μας. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Τώρα και μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, μόνο ντέρμπι! Κάνει ότι μπορεί, και μπράβο του, να κρατήσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών μας επικεντρωμένη στο ματς με την Ομόνοια. Κάνει ότι μπορεί, αλλά ίσως να μην είναι αρκετό.

Οι ποδοσφαιριστές μας ζουν ανάμεσά μας, έχουν internet, ακούν και διαβάζουν τα όσα λέγονται, εισπράττουν το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους οπαδούς. Αυτό αποδείχθηκε πολλές φορές. Και κατ΄επέκταση, αυτό που προς το παρόν εισπράττουν από μας είναι τον πανικό/ξεσηκωμό μας για τα εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ. Ελάχιστοι μιλούν ή ασχολούνται με το ντέρμπι, και αν το κάνουν, το κάνουν στο "παρεμπιπτόντως". Λες και έχουμε σίγουρη τη νίκη.

Προσοχή. Αυτό το κλίμα επικρατεί αυτή τη στιγμή, και αυτό εισπράττουν οι ποδοσφαιριστές μας. Καμιά πόρωση για το ματς της Παρασκευής, κανένα πάθος εκ μέρους μας, αλλά μόνο μια "υπεροψία" ότι "τους έχουμε"... και τέλος. Ναι, είμαστε αναμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα. Αλλά, όπως εμείς οι ίδιοι αποδείξαμε περίτρανα ξανά και ξανά, ΔΕΝ κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα.

ΑΠΟΕΛίστες, ξεχάστε τα εισιτήρια του ματς με Ρεάλ, ξεχάστε την ίδια τη Ρεάλ. Εδώ παίζεται η πορεία μας στο Champions League της νέας περιόδου. Και είναι κρίμα να τη θυσιάσουμε στο βωμό της "υπεροψίας" και αποπροσανατολισμού μας. Είναι κρίμα να μην εξαργυρώσουμε οι ίδιοι τους καρπούς της υπερπροσπάθειας αυτών των ποδοσφαιριστών, αυτού του προπονητή.

Και στο κάτω κάτω, είναι απαράδεκτο ΑΥΤΟΣ ο προπονητής και ΑΥΤΟΙ οι ποδοσφαιριστές να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από Πρωταθλητές στο πρωτάθλημα Λαϊκής Τράπεζας. Απλά πράγματα.

Ξεχνάτε τα εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ. Όσοι δεν έχετε διαρκείας, στηθείτε έξω από το Orange Shop την Πέμπτη και όσοι προλάβετε, προλάβατε. Και τέλος. Το ματς θα γίνει έτσι κι αλλιώς, η θετική σκέψη και ενέργειά μας θα είναι στο ΓΣΠ, έστω κι αν κάποιοι μείνουν μακριά.

Πορωθείτε για το ντέρμπι της Παρασκευής. Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Φαντάζομαι πως αυτό δεν χρειάζεται να το αναπτύξω ούτε να το δικαιολογήσω. Ας ζεστάνουμε την ατμόσφαιρα με το πάθος μας για ΝΙΚΗ, ας δημιουργήσουμε το κατάλληλο κλίμα και να παρασύρουμε σ'αυτό και τους ποδοσφαιριστές μας. Ας τους βοηθήσουμε να υπερβούν εαυτόν και να ξεχάσουν και οι ίδιοι για λίγο το σημαντικότερο ραντεβού της καριέρας τους με Ρεάλ. Είναι κι αυτοί άνθρωποι, δεν είναι μηχανές για να τους ρυθμίζεις ανά πάσα στιγμή ανάλογα με το τι σε συμφέρει.

Πορωθείτε. Περάστε τα σωστά μηνύματα στους ποδοσφαιριστές μας. Παρασύρετέ τους με το πάθος σας και την δίψα για νίκη και πρωτάθλημα. Ξέρετε πως. Το ξανακάνατε. 

Ένας είναι ο Αυτοκράτορας του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Αυτό όμως, πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο.

Με τη δική μας βοήθεια και πάθος, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου