Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Εισιτήρια ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ: Και ήταν τόσο απλό!


Και ναι, πάλι τα καταφέραμε να κάνουμε τα εύκολα δύσκολα και, αντί να επικεντρωθούμε στα συναισθήματα ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ, ΠΙΣΤΗΣ και ΧΑΡΑΣ για το τι συμβαίνει, να μαλλώνουμε μεταξύ μας, με όλους τους άλλους, και με τα ρούχα μας!

Οι οπαδοί εξοργισμένοι, οι ποδοσφαιριστές να κάνουν δηλώσεις, οι ανακοινώσεις-δηλώσεις εκ μέρους της Διοίκησης να δίνουν και να παίρνουν, η διαδικασία να αλλάζει πριν καν ολοκληρωθεί, το μπάχαλο σε όλο του το μεγαλείο.

Δεν ήθελα να ασχοληθώ. Με ενοχλεί όταν διογκώνεται οτιδήποτε επισκιάζει τα θετικά συναισθήματα που νοιώθουμε όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες αυτές τις υπέροχες στιγμές.

Αλλά, ήταν τόσο μα τόσο απλό να αποφευχθούν όλα αυτά.

Πιστώνω τους πάντες με το ότι όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή είναι πρωτόγνωρα για όλους. Δεν υπάρχει προηγούμενη εμπειρία για να βασιστούν πάνω της. Και πάλι όμως, υπάρχει η κοινή λογική, και αυτό που ονομάζεται "επιχειρηματική διορατικότητα" και proactive action.

Με τους αγώνες των πλεϋ οφς του πρωταθλήματος προ των πυλών, τι πιο απλό από το να εκδώσεις ΑΜΕΣΑ με το που έγινε η κλήρωση για τους 8 του Champions League τα μίνι διαρκείας και να τους δώσεις προτεραιότητα για εξασφάλιση εισιτηρίου για το ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ; Βάζεις και μια τιμή 30-40 ευρώ, εις ένδειξη εκτίμησης στον κόσμο σου που καταξοδεύτηκε φέτος, αλλά και επειδή με 7000 κανονικά διαρκείας και τον περιορισμένο αριθμό διαθέσιμων εισιτηρίων στα ντέρμπι με Ομόνοια, οι μίνι διαρκείας δεν θα είχαν εξασφαλισμένο εισιτήριο, και καθάρισες. Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια: Και εξασφαλίζεις μεγάλους αριθμούς μίνι διαρκείας, και διασφαλίζεις ότι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛίστες θα είναι στο γήπεδο στις 27/3.

Αντ' αυτού, οι χειρισμοί που έγιναν φώναζαν από την πρώτη στιγμή ότι θα προκαλέσουν σωρεία προβλημάτων, όπως και έγινε.

Και καταλήξαμε να απειλούν οι οπαδοί μας ότι "θα σπάσουν στο ξύλο" όποιον μη ΑΠΟΕΛίστα εντοπίσουν στο γήπεδο!! Πάμε καλά ρε παιδιά; Ζούμε σε ελεύθερη χώρα, το θυμόμαστε καθόλου; Από τη στιγμή που EMEIΣ αποτύχαμε να διασφαλίσουμε τα αυτονόητα, ο κάθε πολίτης αυτού του τόπου έχει δικαίωμα να αγοράσει εισιτήριο και να το χρησιμοποιήσει. Και κανένας δεν έχει δικαίωμα να του επιτεθεί γι αυτό. Όπως και κανένας δεν έχει δικαίωμα να ζητά από τους οπαδούς άλλων ομάδων "να σεβαστούν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ"! Αλήθεια, χρειάζεται να σχολιάσω με οποιονδήποτε τρόπο τέτοιες δηλώσεις;

Στα δικά μου μάτια και με τη δική μου λογική, ήταν τόσο μα τόσο απλό. Αν τώρα είμα λάθος, δεκτόν. Όπως και νά'χει όμως, και τα μίνι διαρκείας να μην είναι η λύση, κάποια άλλη σίγουρα θα υπάρχει.

When there's a will, there's a way!

Ότι έγινε, έγινε. Όσοι βρουν εισιτήριο θα βρουν. Οι υπόλοιποι ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να στηρίξουμε την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας με τη θετική σκέψη και ενέργειά μας, απ΄όπου κι αν βρισκόμαστε.

Και οι μαγκιές του τύπου "θα τους σπάσουμε στο ξύλο" είναι περιττές. Ο πλανήτης γη θα έχει στραμμένα τα μάτια του στο ΓΣΠ στις 27/3. Ας μην δείξουμε για ακόμα μια φορά το νου μας. Αν μη τι άλλο, είναι κρίμα ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ να μείνει στην ιστορία για επεισόδια και μη πολιτισμένη συμπεριφορά των οπαδών της. Των οπαδών που μέχρι τώρα ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.

Η ομάδα μας άλλαξε επίπεδο. Καιρός να το κάνουμε κι εμείς σιγά σιγά. Και αυτό αφορά και τους οπαδούς, και τη Διοίκηση.

WE BELIEVE MORE!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου